ouuhh weekend..

    Esok ada test math la plak.Well semua orang tahu aku sedikit kurang upaya dengan math.Bila dengar je math terus rasa macam nak berdepan dengan Voldemort.Ceh bajet macam aku Harry potter.Rasa nak buat tanda plak kat dahi sama macam Harry Potter baru boleh berdepan dengan Voldemort.Oke tak paham takpe.Sebenarnya nak cite pasal weekend aku.Ouhhh best best dapat jumpa izan,keyna,ecah dan jijim.Ekceli tak plan pon nak jumpa izan,ecah,keyna tapi dah kebetulan aku keluar ngan jijim terus je pegi UM sebab izan ada kat sana.Kira aku qada la sebab tak jumpa izan semalam.see izan sangat istimewa di hatiku sampai kena qada kalau tak jumpa dia.
aku ketua sebab pakai shawl merah


taw kenapa kau comel?sebab mata kau besar gajah

kuak lentang di dalam sangkar

sama tak muka kami??XD
   Sempat la jugak beli baju kat mak aku.Beli angry bird yang burung warna hijau paling kuat ada paruh panjang tu kat Balqis(adik aku yang bongsu).Aku taw mesti dia suka sebab bila jalan2 dengan dia kalau jumpa patung angry bird mesti dia cakap semua kuasa yang burung2 tu ada.
Balqis:kakak2 tu burung yang ada bomb tu kan.
aku:ha betoi2..
Balqis:yang ni yang boleh berpecah tiga tu kan kakak.(sambil tunjuk burung yang lain)
aku:buat muka akak penyabar.
Balqis:yang ni plak yang boleh bagi jatuh telur tu kan.
aku:=,="..

  

2 comments:

iZan farEEza said...

haha. kao memang syang kat aku kan . tahnxx awww <3

cicifa said...

aku memang sayang sangat kay kau izan. rasa nak kapel je.XD

SYIFA SYAHIRAH COPYRIGHT RESERVED