Ayuh kembali ke kelas

    Hari ni dah masuk 3 hari dah aku mula kelas.Gila la sem ni kelas aku tiap² hari mula 8.30 memang ohsem la.Dah la aku ni jenis masalah sikit kadang nak bangun awal erm tak ekceli masalah banyak,kang kalau pegi lambat tak dapat naik bas UiTM.Pasaipa aku nak sangat bas UiTM?Sebab bas UiTM free baq hang.Kalau naik rapid kena bayar seringgit,rugi gila boleh beli lima ketui choki2.Kalau dari jauh nampak bas UiTM memang berlari pegi tengah jalan pastu depa tangan jerit kuat² suruh pakcik bas berhenti.Maaf aku tipu.Pastu jadual kelas plak stok pagi ada kelas then gap lamaaaaaaaaaaaaaaaaa petang baru ada.Kejam wey kejam sebab takkan nak lepak je kat fac sampai petang,nak balik pulak kolej jauh dari fac.Tapi awal2 sem ni kelas selalu je lecturer tak masuk so memang bila bangun pagi aku dah set dalam kepala kelas batal.
Sorry gambar tak lawa,cam henset cap ayam.

siang pun ada hantu :3
 
    Setakat ni takde lagi la kelas yang dah start belajar kecuali Intro to food Science and Tecnology.Lecturer pun suara sekata maka mata aku pun selalu tertutup dengan sekata.Aku ni ada satu masalah sebenarnya,aku ni jenis tak suka nak catat apa yang lecturer cakap dari zaman sekolah sampai la sekarang tapi bila dalam kelas kawan2 dok catat dengan gigih aku jadi serba salah sebab tak pegang pen,rasa macam kalah bertanding dalam AJL(kenapa AJL???).Siyes aku memang berlakon je dalam kuliah dok catat2 apa lecturer cakap sebab aku rasa aku macam terlepas je point penting yang lecturer cakap bila tengah tulis tu.Aku memang jenis tak boleh tangkap bila sambil tulis sambil ada orang explain something.Tapi aku rasa macam sekarang aku ni cepat lupa pun ada,rasanya takde plak aku makan semut.Maybe sebab aku suka makan megi kot.Ni semua salah megi,habis aku jadi pelupa sampai bila orang tanya lepas ni kelas apa pun aku tak boleh ingat walhal aku baru je tengok jadual tadi.Megi should be banned for one hour!


  Oke kite nak tido dah ni.nite awak,bye.
 

2 comments:

~hakuna matata~ said...

perghhhh rindu KOWT. aku perlu ada dalam gambaq ituuuu. haha. gud luck weyhhh. terbaek arhh kelas semua awai. haha

syifa syahirah said...

takpa noni nanti aku photoshop maskukkan gambar hang.haha,

SYIFA SYAHIRAH COPYRIGHT RESERVED